Turizm Fakültesi
Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği

ABD'de Lisansüstü Eğitim ve Kariyer Fırsatları

Sayın Geleceğin Turizm Sektörü Liderleri,

Teorik bilgiyi uygulamalı deneyimle bütünleştiren eğitim yolculuğuna hazır mısınız? Bu yolculuk, sizi otelcilik ve turizm dünyasındaki başarılı bir kariyere adım atmanız için bekliyor olacak. University of South Florida'nın Muma İşletme Fakültesi'nde sizi bekleyen çığır açan bir fırsata sizi davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Sizi, Türkiye genelindeki saygın üniversitelerde düzenleyeceğimiz özel bilgilendirme oturumlarına katılmaya davet ediyoruz. Bu, Üniversitemizin Turizm Yönetimi yüksek lisans programını keşfetmek için bir fırsat. Bu program, eğitime ve sektör entegrasyonuna getirdiği yenilikçi yaklaşımıyla öne çıkıyor.

Master Programi Websitesi: https://usfmumahospitality.org/graduate/

Programın Öne Çıkanları:
1. Sektör Entegrasyonu: Okulun ilk gününden mezuniyete kadar öğrencilerimiz, otelcilik sektörüyle sıkı bir şekilde entegre olur. Bu benzersiz yaklaşım, günümüz rekabetçi iş piyasasında çok değerli olan gerçek dünya deneyimi kazanmanızı sağlar.
2. ARAMARK ile İki Dönem: İlk iki akademik dönem boyunca University of South Florida için hizmet veren önde gelen bir yemek servisi şirketi olan ARAMARK ile çalışma fırsatı elde edeceksiniz. Bu sürükleyici deneyim, geleneksel sınıf ortamında yeniden üretilemeyen yiyecek icecek operasyonları ve müşteri hizmetleri konusunda size içgörüler sunacak.
3. Tampa Körfezi'nde Sektör İçinde: İkinci dönemi tamamladıktan sonra canlı Tampa Körfezi bölgesinde herhangi bir otelcilik yada turizm şirketinde haftada 40 saate kadar çalışma esnekliğine sahip olacaksınız. Bu sadece sektör bilginizi artırmakla kalmayacak, aynı zamanda eğitiminizi finanse etme fırsatı sunacak.
4: Burs İmkanı: Başarılı öğrencilere "Out of State Tuition" bursu sunulmaktadır. Bu burs, eğitim ücretinin neredeyse yarısını karşılamakta olup, önemli bir finansal destek sunmaktadır.

Bilgilendirme Oturumu Programı:
1. Tarih: 8 Eylül 2023
Yer: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kütüphane Toplantı Salonu

Saat: 15.00

2. Tarih: 11 Eylül 2023
Yerler: Boğaziçi Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi

3. Tarih: 14 Eylül 2023
Yer: İzmir

4. Tarih: 15 Eylül 2023
Yer: Akdeniz Üniversitesi

5. Tarih: 21 Eylül 2023
Yer: Online [Zoom] 16:00 Turkiye Saati ile

Bu bilgilendirme oturumları, Otelcilik ve Turizm Yönetimi Okulu Dekanı Prof. Cihan Cobanoğlu tarafından yuzyuze verilecektir. Program müfredatı, sektör ortaklıkları, mali destek seçenekleri ve mezuniyet sonrası sizi bekleyen heyecan verici fırsatlar hakkında daha fazla bilgi edinme şansınız olacak.

Otelcilik Yönetimi yüksek lisans programı, işletme, ekonomi, finans, muhasebe, endüstri mühendisliği, bilgisayar bilimi vb. gibi disiplinler arası alanlardan gelen öğrencilere açıktır.

Otelcilik sektöründeki tutkunuzu ödüllendirici bir kariyere dönüştürme fırsatını kaçırmayın. Sizi oturumlarımızdan birine katılmaya ve gelecekteki başarınızı şekillendirmeye ilk adımı atmaya davet ediyoruz.

Bilgilendirme oturumundaki yerinizi garanti altına almak için lütfen 4 Eylül 2023 tarihine kadar aşağıdaki formu doldurarak kayit yapın.

Kayit Formu: https://usf.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3aVv2dzpuKlQrVs

University of South Florida'nın Otelcilik Yönetimi yüksek lisans programının sunabileceği inanılmaz fırsatları paylaşmak ve sizi tanımak için sabırsızlanıyoruz.